- Eten bij
- Dinerkaart
a la carte kaart
Koude voorgerechten
Reepjes runderbavette met witte asperge en salsa verde
Dun gesneden gerookte zalm met een garnituur van rode uienringen, kappertjes en mierikswortelsaus
Huisgegaarde pulled pork op een bedje van zoetzure coleslaw met bbq-saus
Proeverij van diverse vissoorten
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en oude kaas
Flinterdun gesneden Serranoham met mozarella, tomaat, groene pesto en pijnboompitjes
Proeverij van diverse voorgerechtjes
(voor 2 personen om te delen = € 28,95)
Soepen
Onze beroemde lichtgebonden Doesburgse mosterdsoep met spekjes
Gebonden tomatensoep met soepvlees en preiringetjes
Lichtgebonden aspergesoep met stukjes asperge
Warme voorgerechten
Gevulde portobello met duxelle, spinazie en ricotta
Gebakken mosseltjes met ui, prei en een vleugje knoflook
Gebakken gamba's met wokgroente, afgeblust met terriyakisaus
Visgerechten
Gebakken Colin royal filet met mosterdsaus
Gebakken heilbotfilet met asperges en Hollandaise saus
Gebakken gamba's met wokgroente, afgeblust met terriyakisaus
Vegetarische gerechten
Gevarieerde vegetarische gerechtjes van onze Chef
Vleesgerechten
Malse biefstuk van de ossenhaas met met daarbij keuze uit gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Gebakken ossenhaaspuntjes aan spies met met daarbij keuze uit gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Gebakken Hollandse biefstuk met daarbij keuze uit gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Gebakken varkenshaaspuntjes aan spies met daarbij keuze uit gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Sappige 100% rundvleesburger op een geroosterd brioche broodje met sla, tomaat, uiringen, augurk en ketchup en een mandje frites
Malse kipstukjes met wokgroente en Sweet chilisaus
Botermalse kalfssukade in rode wijn met tomaat, ui en Italiaanse kruiden
Gebakken kalfsentrecôte met asperges en dragonsaus
Kalkoenoesters met brie en honing
Portie asperges met ham, gekookte aardappeltjes, eitjes en Hollandaise saus
Desserts
Huisgemaakte tiramisu royaal bestrooid met cacao
Twee grote bollen vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom
Klassieke Crème Brûlée met een bolletje boerenjongensijs
Huisgemaakt luchtig ijsdessert met bitterkoekjes en karamelsaus
Trio van mascarponecrème, krokante koekkruimels en rood fruit
Bord met 4 verschillende kaassoorten , chutney en kletsenbrood
Grandcafé - Restaurant Groeskamp, Koopmanslaan 3, 7005 BK, Doetinchem - 0314-370480 - info@restaurant-groeskamp.nl - Privacy & Cookies